Új autója lett a Szegvári Polgárőr Egyesületnek

A Szegvári Polgárőr Egyesület 2015 11. 06-án átvette az új szolgálati járművüket, egy Suzuki Vitara 1,6 benzines Allgrip prémium terepjárót, fehér színben, felmatricázva az előírásnak megfelelően.

 

Az ünnepségen megjelent Gémes László polgármester és  a Szegvári képviselő testület tagjai,  a szomszédos települések polgárőr vezetői és a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének képviseletében Magyari Béla tiszteletbeli  elnök, a Szentesi Rendőrkapitányság vezetője, a Szegvár és Vidéke Takarék Szövetkezet Vezetője, Szegvári Horgász Egyesület Vezetői és a Szegvári polgárőrök.

„A járművet a miniszterelnökséget vezető miniszter 21/2015. (IV. 17.) MvM rendelete, idén is lehetőséget adott a polgárőr egyesületek számára, hogy pályázatot nyújtsanak be a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére, ezen belül új polgárőr járőr gépkocsik beszerzésére, melyet a pályázatára beadott sikeres jelentkezésünk segítségével sikerült megszereznünk. Bízunk abban, hogy az új jármű segítségével még hatékonyabban tudjuk szolgálni községünk közbiztonságát.

Köszönet mindazoknak, akik a pályázás folyamatában segítséget nyújtottak!

Egyesületünk alapszabályban megfogalmazott legfontosabb célja részvétel községünk közrendjének, közbiztonságának fenntartásában, a bűnmegelőzésben. Ennek érdekében fokozott szolgálatot látunk el” – mondta az átadási ünnepségen Privóczki Zoltán az egyesület elnök helyettese

„Nagy örömünkre az egyesület nyert a pályázaton, így egy új megkülönböztető jelekkel felszerelt Suzuki terepjáró autó került Szegvárra. Az új autót az egyesület szolgálati feladatai ellátására használja” - hallhattuk az autó ünnepélyes átadásán Gémes László polgármestertől.

Ezután Gémes László polgármester adta át ünnepélyes keretek között az új autó kulcsát Bihari Ferenc elnöknek.

Ezután Gilinger István Szentesi polgárőr egyesület elnök helyettese egy ajándékkal lepte meg a Szegvári egyesületet, melyet az elnöknek adott át.

 

Forrás: Magyari Béla