A Mindenszentek és Halottak napja alkalmából a helyi körzeti megbízott rendőrökkel szorosan együttműködve a Szegvári Polgárőr Egyesület polgárőrei a közösen ügyeltek a szegvári temető biztonságára az oda érkezők parkolására, valamint biztosították környéken a balesetmentes közlekedést.
A Szegvári Polgárőr Egyesület szolgálatot teljesítő tagjai a rendőrséggel közös 4 napos szolgálatteljesítés során megakadályozták az ilyenkor gyakrabban előforduló bűncselekmények (gépkocsi feltörések, zseblopások, viráglopások, sírrongálások) elkövetését. Felszólították őrizetlenül hagyott vagyontárgyak pl. a kerékpárok, csomagok, táskák, koszorúk, virágok egyéb értékek tulajdonosait értéktárgyaik megóvására ill. azokra a tulajdonos visszaérkezéséig kiemelten figyeltek.


A szolgálatellátáson túl megemlékeztek elhunyt polgárőrtársaikra is, ahol a kegyelet virágait helyezték el sírhelyüknél.

A szolgálatteljesítés során rendkívüli esemény nem történt, az emlékhelyekhez ellátogató hozzátartozók körültekintően betartották a közúti előírásokat, figyelték a polgárőrök és a rendőrök irányítását valamint türelmet és tiszteletet tanúsítottak embertársaik iránt.

                                                           DSCN0282