Önkéntes élőmunka a garázs rekonstrukció szolgálatában

 

 

 

A Szegvári Polgárőr Egyesület Közgyűlésének határozata értelmében 2016. év 08. hónap 07. napján (vasárnap)  9h kezdettel a pályázati úton nyert Suzuki Vitara AllGrip típusú terepjáró személygépkocsija részére készülvén a szélsőséges időjárási körülményekre meglévő garázsépület rekonstrukciós munkáit végezte el. Az önkéntes élőmunkával biztosított  garázsrekonstrukció célja a személygépjármű állagmegóvása, az időjárási viszonyoktól független biztonságos tárolása.

A munka a tetőszerkezet javításából, az oldalfalak OSB lappal történő fedéséből és festéséből és a garázsépület festéséből álltak. 

 

Ilyen volt:

Még a férfi polgárőrök és ifjú polgárőrök az udvaron szorgoskodtak, a hölgyek a 4 fogásos ebéd tálalását és előkészítését végezték. Nem kis meglepetésre a  Szegvári Polgárőr Egyesület több, mint 22 tagja, 4h-ás  munkával az elképzeléseknek megfelelően használhatóvá tették a  garázsépületet. 

Így készült:

Ilyen lett:

Az ígéret szerint a munka elkészültével:hideg gyümölcsleves, pacalpörkölt, gyümölcstorta és dinnye várta a munkában részvevőket.  

Ezúton is köszönjük minden tagtársnak és segíteni tudó támogatónak, hogy feláldozván a pihenőnapjuk egy részét, önkéntes élőmunkájukkal segítették eme nemes kezdeményezést.  

 Képgaléria az eseményről.

 

          Bihari Ferenc 

Szegvári Polgárőr Egyesület 

                                                                                         Elnök